Herbolària , remeiera per vocació...encantada de la vida ,dono gràcies cada dia : a la terra , al sol, a la lluna i a la vida que m' envolta ; i voldria seguir vivint amb tanta Pau com sigui possible i amb tot el Amor del món. Gràcies,dziękuję,mercès .gracias.mercí,tante grazie, vielen dank !
30 de gener del 2012
Melmelades variades
La recepta per fer Melmelada de cirera d'arboç.
Ingredients: 1 kg de cireres d'arboç, 400 gr de sucre, una culleradeta de café de suc de llimona, 250 cc d'aigua.
Elaboració: Barrejeu el sucre amb la fruita i deixeu reposar unes hores. Passeu-ho per la batedora, afegiu-hi l'aigua i el suc de llimona,coleu i poseu-ho a coure durant uns vint o trenta minuts, remeneu fins que espessi.
Envaseu amb pots de vidre i , i poseu-lo al bany maria durant 20 minuts
La recepta per fer Melmelada de maduixes.
Ingredients: 1 kg de maduixes, 650 gr de sucre i una llimona petita.
Elaboració: Netegeu les maduixes. Talleu-les a trossos, afegiu-hi el suc de la llimona i 150 gr de sucre. Deixeu-les així durant mitja hora. Passeu-les pel passapurés, afegiu-hi la resta del sucre i poseu-ho a coure durant uns vint o trenta minuts, remenant sovint fins que veieu que s'espesseeix.
Poseu-ho dins el pot esterilitzat, tanqueu-lo, i poseu-lo al bany maria durant 20 minuts
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Aunque todas las mermeladas naturales son ricas, personalmente prefiero la mermelada de fresas a la de madroños, porque la aspereza del fruto del madroño es difícil de "borrar".
Saludos.
Publica un comentari a l'entrada