12 de gener del 2017

Feliç 2017 SENSE DOLOR MUSCULAR NI ARTICULAR .

Bon any per tot l' any.
Preparant una xerrada sobre la grip i el refredat, he anat investigant una mica més sobre les plantes que alleugen el dolor provocat per aquestes dues afeccions que cada hivern ens " ataquen " per diferents fronts difícils de preveure ( de vegades ).
Al començament de la tardor, ja hauriem de començar a  pensar en elevar el nostre sistema inmunitari... pero  fà tanta calor que no hi pensem. El fred no el començem a sentir fins a finals de decembre i ja no hi som a temps . Una herba, una arrel  i un arbre que ens aliviaran el dolor muscular quan tenim grip o refredat:
  1 -La Reina dels Prats .( ¨ùlmària ) analgèsica i antipirética.


2- El Gingebre : antibacterià, desinflamant i analgèsic .
 3- Salze Blanc : L' escorça i les fulles carregades de salicòsids que esdevindran àcid salicilic .
Amb aquests tres al-liats , EL REPÓS  i les infussions de farigola ben carregades, ja tenim una bona part de la solució de grips i refredats ! Si a més us fan fregues , vahos d' eucaliptus i carícies .....fins i tot us farà il-lusió de tenir la grip !


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola bonica això de sense dolor m'interessa molt.. Jo ja prenc molt de jingebre cru ratllat i també en infusió però la reina del prat i el salze no tinc idea com es poden pendre i si em poden servir pels dolors de la fibromiàlgia i pel síndrome de fatiga crònica. Si em pots ajudar. Gràcies pet endavant i una abraçada.

Ibèria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ibèria ha dit...

BON DIA ! El primer que s' ha de fer per combatre el dolor muscular, es SUPRIMIR EL SUCRE BLANC de la teva vida. TOT el sucre blanc, glucosa, fructosa sintetica, sacarina,fins i tot els envasos que diuen que son stevia i son un producte blanc .etc... Sobretot llegir els ingredients dels productes envasats.
L'escorça de salze la venen a les herboristeries a granel per fer infussions, segurament també ho trobaràs envasat o en gotes. Calma tot tipus de dolor, i es més fàcil d' aconseguir que l' ùlmària .
Jo, es que no crec en la fibromialgia com a malaltia crónica, t' explico: a mi fa 10 anys me la van diagnosticar . LA MATEIXA PARAULA ET DIU QUÉ ES :DOLOR DE LES FIBRES (musculars ,nervioses etc.... , ara només falta saber que el dolor el provoca la falta d' oxigen a la sang, els tóxics acumulats i el dolor mental. ( a aquestes altura de la teva vida, hauràs escoltat aixó moltes vegades , pero segur que no t' ho has pres en serio, jo ho vaig fer i ja no he tingut mai més fibromialgia ni res de res...Qualsevol naturòpata t' ho explicarà.Una abraçada guapa, gràcies per confiar en mi, que se més per vella que per bruixa.!