11 de juny del 2014

LA JOVENTUT DE L' ÀNIMA

LA JOVENTUT DE L' ÀNIMA 

Una de les millors coses que poden pasar a la VIDA , en majúscules.. es fer anys !
Osti, quina obvietat, direu....es obvi, pero potser mai ben mirat ni ben vist, el temps que ens ha tocat viure ens ha fet de plàstic, no a totes /tots de la mateixa manera, pero ja no conservem estrictament els mandats de la natura, que son savis.
Tot animal viu te unes etapes que ha de viure.. si vol viure , ja hi tornem a ser amb l' obvietat, pero hi pensem ? 
Ens fem grans.. i qué ? 
Si hem disfrutat de l' infancia i la joventut, ara que som adults ho hem d' aprofitar, i els que ja anem per velles i vells  amb il-lusió i esperança... encara més !!! 
Com que no es pot dir que anem a vells ?
A qué anem doncs ?
Quin mal hi hà a ferse vell ? a la meva àvia , quan era vella jo l' estimava igual que quan era més jove ! 
Deixar enrere els neguits de la joventut, i quasi de la vida adulta fa una especial satisfacció, si tens salut i família.
L' ànima de les persones grans es igual de jove que el dia que vam nèixer, i l' hem de conservar així de neta fins que marxem del vall de llàgrimes.
Perque l' esperit, com ja sabem totes i tots..es inmortal !!

GRÀCIAS A LA VIDA PER L' EDAT QUE TENIM .

2 comentaris:

Grocdefoc ha dit...


Cercant flors de Sant Joan he arribat a aquest blog i m'he entretingut llegint aquest article, potser perquè no fa gaires dies vaig fer 60 anys. I jo, de l'edat i de fer-nos grans, opino el mateix que dius en aquest escrit tant fresc i il•lusionador... Sí, jo crec que l'ànima no es fa vella, tot i que el cos -malgrat tenir-ne cura- ha de passar per les seves etapes inevitables... però quina harmonia sento quan encara sento la meva infància, la meva joventut, la meva maduresa com ha anat teixint el que avui sóc... i encara espero poder ser. M. Pilar Martínez -Grocdefoc-

Ibèria ha dit...

Gràcies M.Pilar,per fer un comentari..per sentirte teu el blog i deixar-hi un pinzellada de la teva persona. Un plaer !
Ibèria.

Dedico bona part de la meva vida de jubilada a les herbes remeieres ,soc herbolària vocacional i si necessites alguna foto, indicació o el que sigui, no dubtis a demanar.m'ho sense manies .