30 de gen. 2012

Melmelades variades

La recepta per fer Melmelada de cirera d'arboç. Ingredients: 1 kg de cireres d'arboç, 400 gr de sucre, una culleradeta de café de suc de llimona, 250 cc d'aigua. Elaboració: Barrejeu el sucre amb la fruita i deixeu reposar unes hores. Passeu-ho per la batedora, afegiu-hi l'aigua i el suc de llimona,coleu i poseu-ho a coure durant uns vint o trenta minuts, remeneu fins que espessi. Envaseu amb pots de vidre i , i poseu-lo al bany maria durant 20 minuts
La recepta per fer Melmelada de maduixes. Ingredients: 1 kg de maduixes, 650 gr de sucre i una llimona petita. Elaboració: Netegeu les maduixes. Talleu-les a trossos, afegiu-hi el suc de la llimona i 150 gr de sucre. Deixeu-les així durant mitja hora. Passeu-les pel passapurés, afegiu-hi la resta del sucre i poseu-ho a coure durant uns vint o trenta minuts, remenant sovint fins que veieu que s'espesseeix. Poseu-ho dins el pot esterilitzat, tanqueu-lo, i poseu-lo al bany maria durant 20 minuts

1 comentari:

Fcº Javier Barbadillo Salgado ha dit...

Aunque todas las mermeladas naturales son ricas, personalmente prefiero la mermelada de fresas a la de madroños, porque la aspereza del fruto del madroño es difícil de "borrar".
Saludos.