9 de gener del 2011

Recepta afrodisíaca per a les amigues/x mallorquins

Estimades amigues i amics de Ses Illes, estic tant contenta d' haver conegut el Donzell a ca vostra, que he confeccionat una recepta " afrodisiaca " per si algún dia us fà faltaaa entabanar algú, en les vostres vides particulars o en el noble ofici de Celestines/ins ,que si pentura us toca de arriar cualque noia/oi una mica mandrós, us vindrà que ni de perles !!!!

Agafeu una branca de Donzell de s' hort de J.V , una mica de menta,una branca de romaní ( si es noi) o una de sàlvia ( si es noia)i en feu una tissana,al moment de servir, hi tireu un petit pebrot de cayena ( els que son diminuts ) deixe ho mentre es refreda , treieu lo i endolçeu amb mel.
Abaixeu la llum, abaixeu la veu ... etcc, que us he d' explicar ??? ja jajaja
garantida l' efectivitat !!!! Ja em fet la provaaa !!!!

3 comentaris:

Joan Vicenç ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan Vicenç ha dit...

Ei Ibèria, fins avui no he vist aquesta recepte. Les teves amigues estan molt ocupades, cadascuna amb les seves històries, i encara no han tengut temps de dir-te res. Quan a aquest bravatge si alça el piu et pots fer rica! Ja veus l'èxit de la Viagra. Jo, com saps, he d'anar alerta a prendre remeis d'aquests, tu també en coneixes bé les consequències!!

I del meu bocí de conte, què? eh?

Antònia ha dit...

ei guapa, a la fí he trobat com fer-te un comentari, he de dir-te que el JV encara no m'ha convidat a beure la infusió, de totes maneres ara en necessito un per reactivar-me del grip que acaba de passar. Com deim per aquí, que en pots enviar una recepta per tal cosa?