17 de gen. 2008

mai plou a gust de tot.hom

plovisquejava,i jo no portava paraigues
m´estava mullant i pensava.. demá tindré mal de coll,aquesta pluja asquerosa...a més, amb el carrer mullat, patinaré i em trencará una cama, segur.... etc.etc.
de sobte, i sense saber ´perqué,vaig imaginar la terra mullada , la vida que s´hi guardava a dins, els arbres, les plantes medicinals, les fruites ...totes aquelles coses que ens dona la terra i que jo valoro tant !i ja no em va semblar tan freda l´aigua, i fins i tot vaig pensar que encara plovia poc,que feia falta més aigua .... i vaig mirar els núvols i vaig resar per que plogués més.
Aigua, Aigua Aigua .... per l ´amor del Cel !!!!!

feliç any 2008.

si que es cert ,que quan arrives a una certa edad, les coses deixen de tenir importància.... potser no es igual en tots els àmbits de la vida, pero en bona part......

a mi no m´importa gens que canvii l´any, només m´importa que tinguem salut, tots, els grans i els petits.

si el nou any 2008 tindrà o no repercusió en la meva vida, com a molt es una anècdota, ja en tinc molts d´anys, el que si que seré es una mica més tolerant i pràctica.

sort de les meves herbetes !!!!! tinc una barreja d´herbes especials per casos d´intolerància al comportament humà, el que em fot es que es amarga .........