15 de febrer del 2008

Herbes anti-rààààbia...!!!!!

I tant que les vull fer pùbliques !!!
per començar, busques un parell d´amigues que vulguin acompanyarte al camp, un diumenge al matí,o un dissabte , tant se val.
Us lleveu a les 6 del matí, primer esmorzeu com cal,vull dir a base de pa amb tomàquet,una truiteta... feu un café o una tisana. I sortiu al balcó o a la terrassa a veure sortir el sol.
Un cop fet aixó, mireu bé per el voltant del vostre poble, si es veu alguna cosa una mica verda a la llunyanía, que sé jo... un arbre, un turonet etc... agafeu un cistellet o una bossa de roba i dirigiu.vos cap allà sense miraments !!! a peu naturalment !!!!! mentre aneu caminant , es imprescindible explicar.vos les vostres inquietuts, les vostres alegries i les vostres penes... no diguis que no en teniu, perque sinó perque vols saber quines herbes son bones per treure la ràbia ? Quan arriveu al lloc que hi hagi una mica de verd, mireu bé per terra, com si volguessiu buscar bolets ( potser en trobareu !) i tota cosa que recordi una planta medicinal o una herba, mireu.la bé, oloreu.la ,intenteu d´adivinar quina es,si porteu càmara de fotos , feu.li fotos.
no l´arranquèsiu pas !!! no us la menjeu, no en feu tissana...
Si tot va bé, a aquesta hora ja estareu contentes i felices, cansades i relaxades.... de la vostra ràbia original ja no en quedarà ni un record. Ah ! m´en oblidava, al cistell i a la bossa, hi eu posat alguna cosa per dinar ? doncs ben tontes, perque ara tindreu una gaaaanaa !FELIÇ DIUMENGE !
p.d. Si quan arriveu a casa,us feu una tissana amb 2 fulles de carxofera,un pessic de farigola i una cullarada sopera de flor de säuc,quedareu com noves !!!!!! de res....

1 comentari:

Joan Vicenç ha dit...

Gràcies per la vostra visita a amicsarbres.

Veig que escriviu molt bé.

Salut i natura, madona!